Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Natasja
have a good time and fun
Dag Katrien, Dorien en Natasja,
blij te horen dat het goed met jullie gaat! En blij dat jullie project ook kan doorgaan. Dikke proficiat alvast met de paper die jullie gemaakt hebben. Knap werk! Geniet ervan. Ik volg jullie met veel interesse en plezier.
An
Beste girls,
Die info klink allemaal positief! Geniet van jullie eerste impressies van Afrika! Leef mee met de mensen.
Ben benieuwd naar jullie eerste indrukken van Lira.
tot binnenkort.
Hoi Dames,
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen, ben heel benieuwd hoe alles verder verloopt.
Geniet er toch maar van!!!
Tante Patsy
Beste meisjes,
Leuk om het huisje te kunnen zien op de foto. Het begint er al een beetje van jullie uit te zien . Ik heb de indruk dat de eerste contacten relatief vlot verlopen .
Is het niet heerlijk om terug met de natuur te kunnen leven?
Veel werkplezier
Greet